Sajtómegjelenések | Linkek | Kapcsolat/Kiadó english | deutsch
Megrendelés
Kiállításom nyílt
32 fotóm az azonos című album képeiből a Csongrádi Városi Galériában

A tárlat 2011. április 9 és 29. között látogatható Csongrádon, a Szeentháromság tér 8. sz. alatti Városi Galériában. 

 

"Hidak mentén a Tiszán" részlet a fülszövegből:

 

Gyukics Péter fotóművésznek ez a második hidakat bemutató könyve . Az elsô fotografálása közben a mûszaki alkotás  és alkotója bûvölte el (Hidak Magyarországon, Bp. 2005).  A  hol látható, hol láthatatlan erôvonalak, a tájba belesimuló, vagy abból kitûnô formák, a meghitt kis átkelôk és a tekintélyes nagy szerkezetek. Hol az alkotó? Ott van minden fagerendában, minden darab faragott kôben, minden acélrúdban,  minden alkatrészben.  Jelenlétét ,,csak “ az bizonyítja, hogy  áll a híd.  Egy éve, tíz  éve, 100  éve,  200 éve áll. Megmutatta a sokszor szigorú  szerkezetekben rejtôzô szépséget.  Az utazó használja a hidakat, átrobog rajtuk, ám gyakran a szembeötlô szépséget sem látja. Talán nem is gondol rá, hogy  a mi mérnökeink is törekedtek és törekszenek tájba illô, esztétikus ,,mûtárgyakat” tervezni, építeni. 

 (az albumból korlátozott számú példány, 8.400 Ft-os kiadói áron még kapható. www.yukistudio.hu    -  gyukics.p@yukistudio.hu)

A két könyv együtt csak 7350,- Ft! borito

A megrendelés folyamata:

1. A "megrendelem" gombra kattintva értelemszerűent töltse ki a mezőket.

2. Válassza ki a szállítás módját. Postai helyett Pick Pack Pontokon keresztük történik a szállítás. Ezért a megjegyzés rovatban kérjük adja meg az átvételi Pick Pack Pontot. http://www.pickpackpont.hu/

3. Ha személyesen, akkor időpontegyeztetés a következő telefonszámok egyikén: 1/353-4075, 30/9547-905, 30/242-2051.
  


Partnereink

Speciálterv Kft.

Első Lánchíd Bt. 

Gyere velünk vizitúrázni

Yuki Stúdió