Sajtómegjelenések | Linkek | Kapcsolat/Kiadó english | deutsch
Megrendelés
Élményeim 9. - Sigmaringen, a 10 hidas város
A legújabb, a 10. híd: álmodozó hely 2 part, 2 park között

Sigmaringen: villanások a város történetéből (a Wikipédia alapján)

Mai területén már 3000 éve voltak települések. /  I.sz. 50 és 80 között a Római Birodalom határa a Duna mentén húzódott. /  1250-ben nyilvánították hivatalosan is várossá. /  Ma 16.000 főnél többen lakják. 

Mind a 10 hídjáról a "Duna hídjai" c. könyv 60-67. oldalán talál 2-2 fotót.

Kettőről az "Ízelítő a könyvből" menüben a  "Németország-Baden-Württemberg" fejezet a 9. sorában láthat 1-1 képet.  Ezek közül az első: Vasúti iparvágány hídja, a második gyalogos és kerékpáros híd. Ez utóbbi Sigmaringen szélén a város 10. dunai hídja.

 Az itt látható vékony vasbeton 'álmodozó hely' építés szerint az utolsó. Az én ízlésem szerint az elsők között áll. A város legszebb, legesztétikusabb hídja!     radweg,duna hid,dunai hid,elemzo,vashid,jugendstil  Miért 'álmodozó hely'? Mert ott a folyó csendes, a hidat jobbról-balról park övezi. Víz, fák, csend, nyugalom, a legjobb hely a gondolkodásra, álmodozásra.vasuti,duna hid,dunai hid,acel,szerkezet,racsos,tarto

Itt nem, talán egy rajta átgördülő csendes vasúti kocsiban lehet morfondírozni, gondolkodni.  (Ez a könyvben a 76. híd, az Ulm-Tuttlingen vasútvonal hídja. Ez is sigmaringeni, az utolsó előtti átkelő. Sigmaringenben egy karcsú gyalogos-kerékpáros "weg" zárja a hidak sorát.)

 5 napig kedvezményes áron: 5880,- Ft-ba kerül egy "A Duna hídjai" című könyv ! 

A két könyv együtt csak 9450,- Ft! borito

A megrendelés folyamata:

1. A "megrendelem" gombra kattintva értelemszerűent töltse ki a mezőket.

2. Válassza ki a szállítás módját. Postai helyett Pick Pack Pontokon keresztük történik a szállítás. Ezért a megjegyzés rovatban kérjük adja meg az átvételi Pick Pack Pontot. http://www.pickpackpont.hu/

3. Ha személyesen, akkor időpontegyeztetés a következő telefonszámok egyikén: 1/353-4075, 30/242-2051.
  


Partnereink

Speciálterv Kft.

Első Lánchíd Bt. 

Gyere velünk vizitúrázni

Yuki Stúdió