Sajtómegjelenések | Linkek | Kapcsolat/Kiadó english | deutsch
Megrendelés
Élményeim 6. Találtam egy hidat!
Fentről, a magasban lévő szikláról sem látszott elsőre

eisenbahn,hidfotok,acel,Duna,danube,bridges

Ezt a vasúti hidat először a fölötte lévő szikláról fotóztam. Akkor nem, hanem számítógépemen, képválogatás közben vettem észre egy kis acélszerkezetet. Nem is az egészet, csak kis részletét. Ez csakis híd lehet, nem valami kerítés darab! Hiszen lenn a folyóvölgyben halad a Donau-Radweg, Európa egyik legkedveltebb kerékpártúra útvonala. Azt valahol át kell vezetni a folyón! A vasúti hídon csak szúk vizsgálójárda látható.   Legközelebb ennek utána kell járnom!!

Az első alkalommal a vasútiról készített képeimmel elégedett voltam, de a következő utam során nem lehetett nem lemennem a völgybe. Érdemes volt, mert sejtésem beigazolódott, íme, ezt a hidat találtam a völgyben:  

Radweg,gyaloghid,Duna,duna hid,hidfotokAcél tartószerkezete a folyónál sem látható teljes egészében. Bal parti része megbúlyik a fák között. Korszerűnek, napjainkhoz tartozónak érzem ezt  a kis gyalogos-kerékpáros hidat. Az "úttest" fából van, ez stillszerű is itt, a természetben.

A 61. átkelőnél már az első fotózásnál ért meglepetés!

 Gutenstein határában nem kellett keresnem, azonnal megláttam ezt a  

fahid,Radweg,duna hid,danubebridges,hidfotok másik, történeti korokat idéző cölöpözött faszerkezetet. Csodálkozva járkáltam rajta, s arra jutottam, ez a helyiek által épített és karbantartott híd lehet. A cölöpöket fával borították be, a jégzajlás kártétele ellen. Hídász szerzőtársaim -dr. Träger Herbert, dr. Tóth Ernő- meg vannak győződve arról, hogy minden tavasszal a cölöpök nagy részét cserélni, de legalábbis komolyan javítani kell. Ez a helyieket valószínűleg nem zavarja. Övék a híd, karbantartják, megjavítják ha kell. Az is lehet, saját maguknak építették!

A két könyv együtt csak 9450,- Ft! borito

A megrendelés folyamata:

1. A "megrendelem" gombra kattintva értelemszerűent töltse ki a mezőket.

2. Válassza ki a szállítás módját. Postai helyett Pick Pack Pontokon keresztük történik a szállítás. Ezért a megjegyzés rovatban kérjük adja meg az átvételi Pick Pack Pontot. http://www.pickpackpont.hu/

3. Ha személyesen, akkor időpontegyeztetés a következő telefonszámok egyikén: 1/353-4075, 30/242-2051.
  


Partnereink

Speciálterv Kft.

Első Lánchíd Bt. 

Gyere velünk vizitúrázni

Yuki Stúdió