Sajtómegjelenések | Linkek | Kapcsolat/Kiadó english | deutsch
Megrendelés
Élmények 1. A Duna indulásánál
Mit írok és miért az

Élmények 1.-ben: Nekem mi a folyamat,

hogyan és miért kezdtem el hidakat fotózni, fotografálni?

Miért a Dunai hidakat választottam 4. hidfotos albumom témájának?

Élmények 2 - X-ig a fotózásról, az útközbeni élményekről írok.

______________________________________________________

 

Élmények 1.

Miért fotóztam végig a Duna hídjait? Egyáltalán, miért fényképezek hidakat?

Egy folyamat eredménye "A  Duna hidjai" c. könyv, és képei.

Minden eredmény egy folyamat állomása. Tudatosan vagy a saját irányításunk nélkül életünk sokféle folyamatban telik. Minden tevékenységünknek megvan a folyamata, az egyes kisebb vagy nagyobb mozzanatok, lépések a kitűzött vagy kitűzetlen irányokba visznek.

Az én első lépéssorozatom a fotográfia megtanulása volt. Majd a közutakért felelős háttérintézménynek kezdtem el fotózni. Az első impulzust ottani megbízómtól, Schulz Margit mérnökasszonytól kaptam: megdícsérte első hídfotóimat. A bükkfürdői "Útügyi napok" konferenciáról hazafelé autózva egy régi rácsos acélhídon vitt át az út. Meglepett, megtetszett, lefotóztam. Ezekért a képekért kaptam az első elismerést. Ez volt a hídfotós folyamat kezdete. 

Hol a Duna forrása? Kövessük a régi rómaiak bölcsességét, Ők sem találtak egy biztos helyet. Ezért a tiszteletükkel övezett folyam indulását nem erőltették forráshoz. Elfogadták, a természet ritka jelenségét, amit az első kép mutat: a forrás nélküli Duna kezdetét. Fotómon szembenézünk az összefolyó két patakkal. Balról a Breg kisebb, jobbról a Brigach nagyobb tempóban ér a találkozási helyre. Nem pont, pontok sokasága - folyamat a két vízfolyás egyesülése. Hol, honnantól Duna az új folyó? A hátunk mögött, amit nem látunk a képen, az már biztosan az. 

 

A két könyv együtt csak 9450,- Ft! borito

A megrendelés folyamata:

1. A "megrendelem" gombra kattintva értelemszerűent töltse ki a mezőket.

2. Válassza ki a szállítás módját. Postai helyett Pick Pack Pontokon keresztük történik a szállítás. Ezért a megjegyzés rovatban kérjük adja meg az átvételi Pick Pack Pontot. http://www.pickpackpont.hu/

3. Ha személyesen, akkor időpontegyeztetés a következő telefonszámok egyikén: 1/353-4075, 30/242-2051.
  


Partnereink

Speciálterv Kft.

Első Lánchíd Bt. 

Gyere velünk vizitúrázni

Yuki Stúdió