Sajtómegjelenések | Linkek | Kapcsolat/Kiadó english | deutsch
Megrendelés
Február 22.: megnyitó Klosterneuburgban, az apátságban
Ezen a nevezetes napon harmadik kiállításom nyílt a "A Duna hídjai a Fekete-erdőtől a Fekete-tengerig" című könyvem képeiből. Mindhárom érdekes helyszínen, és környezetben zajlott.

- Az első a Magyar Tudományos Akadémia székházában volt, Budapesten. Az első Nemzetközi Duna-régiós konferencia kulturális rendezvényként szerepelt a képanyag. Ennek sikere alapján ajánlotta tovább a Külügyminisztérium a tárlatot.

- A második 2011. január 19-től február 15-ig volt látható Brüsszelben, az Európai Gazdasági és Szociális Bizottság épületében. 300 fős közönség előtt Grúber Károly, hazánk Eu nagykövete és Baráth Etele EGSZB tag mondott megnyitó-beszédet.

- A harmadik a Bécs melletti Klosterneuburgban, az apátságban, a Café Escorial három termében 2011. február 22-től június 15-ig lesz nyitva. A német nyelvterületen bevett szokás -ami nálunk pár éve kezd terjedni-, hogy kávéházakban rendeznek fotó-, és képzőművészeti kiállításokat. Ez a kávéház a 900 éves apátság bejárata / kijárata melletti kiváló helyen található.

A tárlat anyagát kibővítettem, 32 helyett 51 kép van falon. Az újabb képek elsősorban a házigazda Bécs hídjait ábrázolják, de bővítettem a német szakasz Duna-hídjainak számát is. Természetesen a budapesti hidak kiemelt helyen láthatók. A Szabadság-, a Margit híd és a Széchenyi Lánchíd fővárosunk hídegyüttesének legszebb tagjai. A világváros, Budapest szép szimbólumai ezek az alkotások.

A megnyitó ünnepségen 120-an vettek részt. Dr. Méhes Márton, a Collegium Hungaricum igazgatója nyitotta meg és méltatta kiállításom. Bemutatta a "Donaubrücken vom Schwarzwald bis zum Schwarzen Meer" -t, albumom német nyelvű kiadását. Az ünnepséget megtisztelte jelenlétével Bernhard Backovsky klosterneuburgi főapát, aki előadásban Budapest páratlan turisztikai, s pezsgő kulturális kisugárzásáról értekezett. Szólt a híd kettős, hétköznapi és szimbólikus mivoltáról is. Személyes hangvételű beszédével meleg, baráti hangulatot teremtett a vernisszázson résztvevők körében.

A két könyv együtt csak 9450,- Ft! borito

A megrendelés folyamata:

1. A "megrendelem" gombra kattintva értelemszerűent töltse ki a mezőket.

2. Válassza ki a szállítás módját. Postai helyett Pick Pack Pontokon keresztük történik a szállítás. Ezért a megjegyzés rovatban kérjük adja meg az átvételi Pick Pack Pontot. http://www.pickpackpont.hu/

3. Ha személyesen, akkor időpontegyeztetés a következő telefonszámok egyikén: 1/353-4075, 30/242-2051.
  


Partnereink

Speciálterv Kft.

Első Lánchíd Bt. 

Gyere velünk vizitúrázni

Yuki Stúdió