Sajtómegjelenések | Linkek | Kapcsolat/Kiadó english | deutsch
Megrendelés
ÉLményeim 11. - Egy régit két új követ
Klasszikus vasúti híd után két új vonalú ívelt közúti jön

nemetorszag-hid-a-duna-hidjai-elmeny-kiallitasZweifaltendorf vasúti hídja a XIX. századi klasszikus felsőpályás rácsos acélszerkezete.

Az egyenes vonalú átkelőt pár perc múlva egy kecses ívű vasbeton követ, változatosságot hozva a XX. század utolsó éveiből:feszitett-vasbeton-duna-hid-nemetorszag

Szent Kristóf szobra köszönti / búcsúztatja a híd használóit. ("Szent Kristóf a hajósok és utasaik védőszentje, a tizennégy segítő szent egyike, a népies vallásosság talán legnépszerűbb alakja, akinek képét ma is sok autós és motoros magával hordja." Az idézet a http://hu.wikipédia.org/wiki/Szent_Kristóf" szócikk utolsó előtti mondata.

Lenn a következő település, Rechtenstein kétnyílású vasbeton ívhídja. Kisebb a zwiefaltendorfinál, mert okosan a kép jobb oldalán -részletében látható- sziklát nem felrobbantották, hanem közbenső hídfőként/pillérként használták.

nemetorszag-donau-deak-ferenc-lagymanyos-feszitett

A két könyv együtt csak 9450,- Ft! borito

A megrendelés folyamata:

1. A "megrendelem" gombra kattintva értelemszerűent töltse ki a mezőket.

2. Válassza ki a szállítás módját. Postai helyett Pick Pack Pontokon keresztük történik a szállítás. Ezért a megjegyzés rovatban kérjük adja meg az átvételi Pick Pack Pontot. http://www.pickpackpont.hu/

3. Ha személyesen, akkor időpontegyeztetés a következő telefonszámok egyikén: 1/353-4075, 30/242-2051.
  


Partnereink

Speciálterv Kft.

Első Lánchíd Bt. 

Gyere velünk vizitúrázni

Yuki Stúdió